TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A MAGAZINULUI SEBO ROMANIA

1. Site-ul www.sebo.ro ce comercializeaza aspiratoare,spalatoare covoare, tapiterie sau pardoseli, mopuri eelctrice cu aburi, consumabile si accesorii pentru aceste produse si care ofera servicii in domeniu este proprietate a SC SHARK TECHNOLOGY SRL. Accesarea si utilizarea acestui site trebuie sa respecte conditiile si termenii descrisi mai jos. Accesand si afisand acest site sunteti de acord in mod implicit si neconditionat cu urmatorele prevederi. In acest sens recomandam citirea cu atentie a acestor Termeni si conditii.

2. SC SHARK TECHNOLOGY SRL isi rezerva dreptul de a modifica si a adauga noi prevederi fara o notificare in prealabil.

3. Informatiile prezentate pe acest site nu au valoare de oferta angajanta pana in momentul in care dumneavoastra nu ati lansat o comanda prin una dintre modalitatile prezentate pe acest site.

4. Site-ul www.sebo.ro prin intregul sau continut: imagini ale aparatelor si nu numai, texte de prezentare ale aparatelor si nu numai, logouri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, apartine SC SHARK TECHNOLOGY SRL si include informatie protejata de legea copyright-ului. Referintele la materiale, echipamente si informatie privata apartinand altor companii, pot fi utilizate doar cu aprobarea expresa a tuturor partilor implicate.

5. SC SHARK TECHNOLOGY SRL administreaza acest site cu rol principal in comertul electronic cu aspiratoare, aparate de curatenie, consumabile, accesorii si echipamente, dar si de a informa, de a fi in contact cu dumneavoastra. Puteti descarca informatii de pe acest site, dar numai pentru scop necomercial si numai pentru a o utiliza in interesul dumneavoastra personal. Transmiterea, modificarea, reutilizarea, publicarea, raportarea sau utilizarea in orice mod a acestor informatii in scopuri publice sau comerciale, fara acordul scris al SHARK TECHNOLOGY SRL sau a partenerilor sunt strict interzise.

Datele de identificare si de contact ale SC SHARK TECHNOLOGY SRL sunt urmatoarele:

S.C. SHARK TECHNOLGY S.R.L.
Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/11192/2009,
Cod Unic de Inregistrare: RO 12282843

Conditii legate de comercializarea aspiratoarelor, echipamentelor, consumabilelor si accesoriilor

Comandarea de produse (aspiratoare, aparate curatenie, consumabile, accesorii ) prin intermediul acestui site echivaleaza cu acceptarea de catre dumneavoastra („Cumparatorul”) a prezentelor Conditii.

1. Pretul aspiratoarelor si al echipamentelor

Preturile afisate pe site-ul www.sebo.ro includ TVA, iar Taxa Verde este calculata separat.

Comanda minima recomandata este de 500 lei pentru a beneficia de transport Gratuit.

2. Vanzarea aspiratoarelor, echipamentelor, accesoriilor si consumabilelor

In cazul in care ati ales modalitatatea de plata la livrare, contractul de vanzare-cumparare intre Cumparator si SC SHARK TECHNOLGY SRL se considera incheiat la momentul livrarii produselor si platii contravalorii acestora. Daca valoarea produselor achizitionate este sub 500 ron, SHARK TECHNOLOGY SRL va percepe o taxa de transport in functie de tarilele firmei de curierat si de zona in care se face livrarea.

3. Termene de livrare aspiratoare, echipamente, consumabile si accesorii

In conditii normale termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului www.sebo.ro se incadreaza intre 2 zile si 5 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii, asta daca produsul comandat exista pe stoc. In cazul in care ati optat pentru plata prin virament bancar, SC SHARK TECHNOLOGY SRL se obliga sa livreze produsele comandate dupa data la care s-a efectuat creditarea contului nostru bancar cu pretul produselor. In cazul neindeplinirii acestei obligatii, SC SHARK TECHNOLOGY SRL va returna pretul in maximum 3 zile lucratoare in contul bancar din care aceasta a fost ordonat, cu exceptia cazului in care dumneavoastra ati fost de acord cu prelungirea termenului de livrare, acord ce va fi comunicat prin fax sau e-mail.

4. Taxe transport si ramburs aspiratoare, echipamente, accesorii, consumabile

In cazul comenzilor cu o valoare minima de 500 RON, SC SHARK TECHNOLGY SRL va suporta cheltuielile de transport in limita acoperirii firmei de curierat. In celelalte cazuri, Cumparatorul va suporta cheltuielile pentru transport. Acestea se pot se factura separat de catre casa de expeditie sau pot fi incluse in factura pentru produsul comandat. La comenzile in valoare mai mica de 500 RON, pretul transportului este de aprox. 20.00 – 35.00 RON. Suma este valabila pentru orice localitate din Romania in care firma de curierat livreaza. Exceptie Bucuresti in care costul transportului este de aprox. 15.00 Ron.

5. Garantie echipamente

Costurile si riscurile privind transportul produsului la service-ul nostru si ianpoi este intra in sarcina cumparatorului.

Toate echipamentele si aspiratoarele comercializate de magazinul nostru , beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Conditiile de acordare a garantiei sunt cele mentionate in certificatul de garantie, de aceea va recomandam sa cititi cu atentie acest document.

Toate aspiratoarele, echipamentele si consumabilele sunt insotite obligatoriu la livrare de certificat de garantie. Lipsa certificatului de garantie al aspiratorului sau al echipamentului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe email catre www.sebo.ro

Persoanele fizice beneficiaza de 24 de luni garantie, iar personele juridice beneficiaza de 12 luni garantie. Garantia acopera defecte de fabricatie si nu defecte datorate proastei manipulari.

Nu fac obiectul garantiei :

– produsele care prezinta defecte fizice ;
– produsele utilizate in conditii neadecvate;
– produsele manipulate incorect;

– produsele pentru care s-au utilizat alti detergenti sau orice alt tip de consumabile, decat cele de la SEBO.

– produsele cu defectiuni datorate exploatarii incorecte a produsului;
– produsele neingrijite ( aparate murdare a caror consumabile nu au fost schimbate la termenul corect ).

Garantia se anuleaza daca se constata interventia pentru punerea in functiune sau repararea echipamentului de catre alte persoane decat cele autorizate de catre importator.

Va rugam ingrijiti aparatele achizitionate de la noi, curatati bazinele, schimbati sacii si filtrele la timp, curatati periile !!! Daca aceste conditii nu sunt indeplinite, orice cost al reparatiei chiar daca aparatul este in garantie va fi suportat de catre cumparator!

6. Returnarea produselor

In conformitate cu OUG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”. In cazul in care renuntati la cumparare potrivit clauzei de mai sus, este obligatoriu sa returnati produsul exact in starea in care v-a fost livrat, adica in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care nu sunt indeplinite aceste conditii, nu aveti dreptul sa solicitati rambursarea pretului. Returnarea produsului se va face catre sediul SC SHARK TECHNOLOGY SRL, pe cheltuiala exclusiva a dumneavoastra. Rambursarea pretului catre dumneavoastra nu se va face dupa primirea produsului si confirmarea emisa de SC SHARK TECHNOLOGY SRL ca acesta este in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care ati optat pentru plata la livrare, clauza de mai sus nu se aplica, deoarece produsul este vazut de dumneavoastra inainte de efectuarea platii, avand astfel posibilitatea de a verifica daca este corespunzator solicitarii dumneavoastra. Efectuarea platii la momentul livrarii sau ulterior echivaleaza cu acceptarea irevocabila a produsului, dreptul de denuntare ne mai putand fi exercitat dupa aceasta data. SC SHARK TECHNOLOGY SRL isi rezerva dreptul sa solicite despagubiri in cazul in care denuntarea unilaterlala este efectuata doar in scopul prejudicierii SC SHARK TECHNOLOGY SRL.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Produsele comercializate de SHARK TECHNOLOGY SRL pot fi returnate in maxim 14 de zile de la data achizitionarii.

  • Pentru a fi returnate este OBLIGATORIU ca produsul sa fie in cutia originala, cu toate cartoanele din interior, cu factura si garantie in original, cu toate accesoriile sau consumabilele incluse in momentul vanzarii, iar produsul sa nu aiba defectiuni sau defecte fizice. Daca aceste conditii nu sunt indeplinite, SHARK TECHNOLOGY SRL va refuza cumparatorului returnarea produsului.
  • Daca cumparatorul a folosit vreun consumabil sau deteriorat vreun accesoriu din dotarea aparatului este obligat sa suporte costul acestuia.
  • Produsul trebuie sa ajunga la sediul nostru, sa primeasca aprobarea departamentului de service, dupa care contravaloarea produsului va fi virata intr-un cont bancar furnizat de cumparator!
7. Date personale

Introducerea datelor dumneavoastra personale pe acest site sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Aceste date nu vor fi folosite de SC SHARK TECHNOLOGY SRL decat pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de dumneavoastra sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea noastra (newsletter) in cazul in care, in formularul de comanda, ati acceptat acest lucru. In cazul in care solicitati plata in rate, sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie comunicate si societatii partenere care va prelucra solicitarea dvs de credit. SC SHARK TECHNOLOGY SRL nu este raspunzatoare de prelucrarea ulterioara a datelor de catre aceste persoane. Potrivit legii, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie asupra datelor dvs personale, in conditiile legii 667/2001.

8. Garantia de Retur

Garantia acopera aspiratorul, echipamentul sau accesoriul achizitionat si toate partile sale componente, intelegandu-se prin aceasta reparea sau furnizarea gratuita a oricarei piese care reprezinta defecte de fabricatie.

In cazul in care se constata defectiuni datorate exploatarii incorecte a aspiratoarelor sau a echipamentelor SEBO, beneficiarul va suporta contravaloarea pieselor inlocuite si a deplasarii la interventie.

Nu fac obicetul garantiei acordate aspiratoarelor, echipamentelor, consumabilelor si accesoriilor:

– lucrari si operatiuni de intretinere a aspiratorului sau a echipamentului efectuate la cererea clientului ;

– deficiente estetice ale aspiratorului sau ale echipamentului, cauzate de manipulari neglijente sau accidente ;

In cazul in care inregistrati probleme tehnice cu produsele achizitionate de pe site-ul nostru , ne angajam ca in termen de 48 de ore sa le inlocuim .

Aspiratoarele si echipamentele se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate . Daca produsul achizitionat a fost folosit si desigilat, atunci SHARK TECHNOLOGY nu este obligata sa resituie banii.

Nu se accepta pentru returnare aspiratoare sau echipamente folosite sau care prezinta modificari fizice, ambalaje deteriorate etc.

Daca aspiratorul sau echipamentul se returneaza pentru defecte, atunci returnarea produselor se va face pe cheltuiala SHARK TECHNOLOGY SRL, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea . Daca aspiratorul sau echipamentul nu a fost folosit si nici desigilat, dar clientul doreste sa-l returneze din diverse motive, atunci acest lucru se poate face in termen de 14 zile. Clientul este obligat sa suporte transportul aspiratorului sau al echipamentului, iar SHARK TECHNOLOGY SRL va returna banii clinetului sau ii va inlocui produsul cu altul. Acest lucru este valabil DOAR DACA ASPIRATORUL SAU ECHIPAMENTUL NU A FOST FOLOSIT SAU DESIGILAT.

9. Transportul

Transportul aspiratorului sau al echipamentului este gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei in localitatile mentionate aici :

https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2012/03/locatiiFAN-complet.pdf

10. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor