SHARK TECHNOLOGY SRL are o experienta de 22 in ani in vanzarea de aspiratoare premium in Romania.

In anul 2008 am devenit distribuitori exclusivi SEBO GERMANIA pe piata din Romania.

Shark Technology este si distribuitor Bissell Usa, Laurastar Elvetia si Lavor Italia.

wwww.bissellromania.ro

www.laurastar.ro

De ce am ales brandul Sebo?

Aspiratoarele Sebo sunt fabricate 100% in Germania, sunt celebre in lume, atat in domeniul hotelier cat si cel domestic ca fiind foarte rezistente si eficiente. Performanta electrobatatorului Sebo pe mocheta sau covor este de neegalat.

Sebo a inventat in 1978 primul aspirator vertical modern, cu furtun integrat pe aparat, curele dinţate cu transmisie directă şi microfiltre electrostatice.

Tot Sebo a introdus reglarea înălțimii periei controlată de un senzor pentru a obtine maximum de performanță, functie care rămâne unică pentru SEBO.

Tocmai pentru ca suntem experti in aspiratoare, noi ajutam clientul sa aleaga aspiratorul potrivit casei sau locatiei sale.

Sediul si service-ul nostru sunt de mai bine de 10 ani in Bucuresti, sector 2, Sos Fundeni 2626P.Programul nostru este de luni pana vineri intre orele 9 si 17.

Ne puteti contacta de luni pana vineri incepand cu ora 9 pana la ora 17 pe numerele de telefon 0756100660 sau 0212401478 pentru comenzi consumabile si la 0744579168 pentru consiliere in alegerea aspiratorului potrivit locuintei sau locatiei dvs.