SEBO

Spalarea covoarelor

Spălarea covoarelor și a tapițeriei...ce frustrare!

Care este cel mai murdar loc din casa ta?

Dacă ați răspuns covorul, atunci aveți dreptate 100%. Dacă vă gândiți la activitățile de zi cu zi din casa dvs, nu e nicio mirare de ce este atât de dificil să păstrăm covorul curat. Vărsăm diverse lucruri pe covor zi de zi. Copii și animalele noastre de casă lasă pete pe covoare. Zi de zi, aducem de afară praf, germeni, murdărie și le depozităm pe covoare. După care băgăm mai adânc mizeria în covor de fiecare dată când călcăm pe el. Deci, nu este o surpriză că acest covor pe care călcăm zi de zi, pe care stăm, pe care ne jucăm este cel mai puțin igienic loc din casă. O problemă adevărată sunt petele încăpățânate care se adună pe covor sau pe tapițerie și care uneori par imposibil de curățat. Deseori, soluțiile de curățat pete pe care le găsim în magazine nu fac altceva decât să transforme aceste pete în unele mai urâte, acest lucru din cauza umezelii care le face și mai mari și mai profunde.

Bănuiesc că știți deja că singurul mod de a avea covoarele cât de cât curate este să cheltuiți câteva sute sau chiar o mie de lei pe an la curățătorii profesionale. Din păcate, este imposibil să îndepărteze toată acea apă murdară dintr-un covor umed, mai ales dacă covorul nu a fost curățat cu un aspirator cu electrobătător. Vă reamintim că acest electrobătător este un dispozitiv otat cu motor, care bate, perie și aspiră covorul în același timp, scoțând mizeria din profunzimea covorului.
Sistemul de curățare SEBO DUO: o soluție simplă pentru rezolvarea unei probleme vechi. Soluția inovativă adusă de SEBO este sistemul de spălare uscată, sistem care nu implică înmuierea covorului cu apă.

Sistemul de spălare uscată SEBO DUO include Pudra Duo-P, aparatul electric cu perii și măturica DAISY. Aceste instrumente vă ajută să vă curățați cu ușurință covorul de la un capăt la celălalt, zonele unde se circulă mai mult sau pete încăpățânate atât din covor, cât și din tapițerie. Incredibila pudră SEBO DUO-P conține un agent de curățare foarte puternic, non-toxic, compus din mii de micro-bureți, special concepuți să absoarbă mizeria. După care, pudra împreună cu mizeria sunt îndepărtate prin aspirarea cu un aspirator. Sistemul de spălare DUO nu numai curăță, ci și revigorează firele covorului și nu dăunează persoanei care o folosește sau mediului înconjurător.

Spălarea uscată va economisi timpul și banii – Sistemul de spălare uscată DUO nu numai că funcționează mai bine decât spălarea cu apă, abur sau șamponarea, ci este cu mult mai convenabil și mult mai ieftin! Puteți să vă spălați uscat covoarele dintr-o casă de 600 mp într-o oră și cu mai puțin de 300 de lei. Este atât de ușor încât poți să o faci singur, fără a mai fi nevoie să duci covoarele la curățătorie sau să angajezi firme de curățenie care să facă acest lucru. Poți curăța zone cu trafic intens, scări, pete de covor sau de pe tapițerie în doar câteva minute, atât de des cât dorești, deoarece sistemul DUO-P nu dăunează. De fapt, în Europa de Vest, unde Sebo a introdus acest sistem acum câtiva ani, spălarea uscată a devenit cel mai popular mod de curățare a covoarelor și tapițeriei, atât în casă, birouri, hoteluri, restaurante cât și în interiorul mașinilor.

Iată o demonstrație simplă care vă va arăta cât de sigură și eficientă este pudra SEBO DUO-P. Luați un marker cu cerneală permanentă și scrieți ceva în palma mâinii. După asta, puneți pudra DUO-P și masați ușor. În câteva secunde, veți vedea că cerneala permanentă va dispărea de pe mână și simultan va fi absorbită de microbureții din pudră.