SEBO

Filtrare Sebo

SEBO Germania este cel mai mare producător de aspiratoare verticale din lume. Aspiratoarele Sebo sunt dotate cu electrobătător pentru covoare și saltele și se caracterizează prin performanță de top, nivel maxim de filtrare, ușurință în manevrare și construcție solidă. Aspiratoarele Sebo au o putere incredibilă de aspirare, motoare durabile și sunt proiectate să-și folosească puerea eficient pentru îndepărtarea părului de animale, a mizeriei și prafului din covoare și mochete. Aspiratoarele Sebo au primit multe premii de-a lungul timpului și motivul principal este că aceste aspiratoare sunt foarte puternice și rezinstente. Aspiratoarele Sebo, fabricate în Germania sunt dotate cu batator electric pentru covoare, sunt ușor de manevrat, durabile, eficiente și oferă superioară S-class.

Aveți întrebări?Profesioniștii vă răspund.

Ce înseamnă acel standard de filtrare S-Class?

Anti_Allergy_schwarz

Conform unui studiu recent, institutul independent din Chemnitz atestă valorile de emisie ale aspiratorului SEBO AUTOMATIC X/XP care erau dobândite numai de aspiratoarele cu filtre pentru materile în suspensie. SEBO AIRBELT K și SEBO AIRBELT C au primit rezultate egale. Valorile excelente ele emisiei aspiratoarleor Sebo se datoarează construcției aparatelor și combinației de materiale de filtrare utilizate de Sebo. Acesta este motivul pentru care aspiratoarele noastre au inscripția S-Class Filtration. Ca un aspirator să obțină acest standard trebuioe să rețină particule de dimensiuni minim 0,3 la 0,5 micrometri și minim 99,97%. Sebo FELIX/DART, Sebo AUTOMATIC X/XP, Sebo G PROFESIONAL, Sebo AIRBELT K3 și Sebo AIRBELT C îndeplinesc aceste standarde.

Aspirator SEBO canistră sau aspirator SEBO vertical, care este cel mai bun pentru mine?

Original aspiratoarele în poziție verticală dotate cu electrobătător au fost folosite doar pentru curățarea covoarelor. Astfel aspiratoarele canistră au devenit mai populare pentru pardoseli dure. Astăzi, această separare nu există. Există aspiratoare canistră dotate cu electrobătător, iar electrobătătoarele în general dețin o tehnologie inovatoare, cum ar fi ajustarea automată a înălțimii la AUTOMATIC SEBO X/XP. Discutați cu specialistul în aspiratoare Sebo, spuneti-i care sunt cerințele dvs. și care este tipul de pardoseală din casa dvs. pentru a vă ajuta să decideți care este cel mai bun model de aspirator pentru dvs. Te vei convinge singur că un aspirator Seboare multe avantaje fără competiție.

Când trebuie să schimbăm filtrul la aspiratorul Sebo?

Nu există niciun răspuns general la această întrebare. Durabilitatea filtrului depinde de nivelul de praf și mizeria din casa dvs. Praful fin de exemplu, gen ciment poate bloca porii materialului de filtrare foarte rapid. În acest caz, efectul de filtru se pierde într-un timp foarte scurt, rata debitului de aer în aparat devine mai mică și pe panoul de control vi se va aprinde ledul de alarmă, atenționându-vă să schimbați sacul aspirator, chiar dacă sacul este doar pe jumătate plin.
În condiții normale de utilizare vă sfătuim să schimbați filtrul după 10-20 de saci. Un sac va ajunge timp de o lună, deci filtrul ar trebui schimbat o dată pe an.

Calitate de top, filtrul de material folosit în combinație cu o carcasă excelent sigilată fac ca aspiratoarele Sebo să atingă cerințele standardului S Class Filtration
Acest standard vă asigură de faptul că până și particulele fine de praf rămân în aspirator.
Fiecare sac Sebo are un capac igienic, acest lucru pentru a sigila sacul după ce este plin. Aspiratorul dvs. Sebo nu va funcționa dacă sacul nu este pus corespunzător.

UN FILTRU EXCELENT

În plus față de aceste sisteme de filtrare, aspiratoarele Sebo au un sistem de filtrare care funcșionează pe principiul electrostatic.