SEBO

Ce este un electrobatator?

Electrobătătorul este un accesoriu indispensabil într-o casă în care există covoare, saltele sau mochete, animale de casă, copii mici sau persoane alergice la praf sau acarieni. Curăța în profunzime covorul și elimină părul de animale. Electrobătătorul este dotat cu un tambur cu perii, care este acționat de un motor propriu și care se poate regla manual sau automat, în funcție de suprafața de curățat. Datorită vitezei de rotație și a formei tamburului, vibrațiile sunt transmise în covor, scoțând mizeria din profunzimea acestuia. Aspiră mizeria și, în același timp, perie covoarele, făcându-le să arate ca noi. Totodată, datorită periilor mai lungi de pe tambur curăță excelent orice pardosea sau suprafață plană.
În cazul în care îl folosiți pe saltelem acesta are eficiență până la 21 cm grosime.

Fără electrobătător faceți curățenie doar la suprafață, iar praful și acarienii rămân în covoare, saltele și tapițerii, acestea devenind cele mai mari deponente de mizerie din casa dumneavoastra.

A nu se confunda electrobătătorul cu peria rotativă simplă, aceasta din urmă fiind o alternativă mai ieftină a electrobătătorului. Peria rotativă nu este dotată cu motor propriu și este activată doar de fluxul de aer generat de aspirator, însă este eficientă doar pentru mizeria de suprafață.

Costul unui aspirator dotat cu electrobătător este mai mare al unui fără.Electrobătătoul Sebo este perfect pentru o curățenie profundă și atentă a covoarelor. Curăță orice tip de păr de animal, scame și mizerie.
Electrobătătorul are un sistem electronic de alertă, care indică înălțimea corectă a periilor astfel obțineți o curățenie optimă. Ca și măsură de siguranță, electrobătătoul Sebo are un buton electronic care-l va opri dacă tamburul cu perii se blochează. Printr-o simplă apăsare de buton tamburul cu perii poate fi scos și curățat. Amortizorul moale al alectrobătătorului va proteja mobilierul. Electrobătătorul poate fi oprit printr-o singură atingere a butonului, făcându-l astfel potrivit pentru suprafețe dure delicate sau pentru carpete din lână.